Бившата на Сашо Кадиев се завръща с гръм и трясък

Очевидно планира сладко отмъщение на актьора

https://goreshto.net/goreshto/bivshata-na-sasho-kadiev-se-zavrashta-s-gram-i-tryasak/115072 Goreshto.net
Бившата на Сашо Кадиев се завръща с гръм и трясък

Очевидно планира сладко отмъщение на актьора

Бившата половинка на Сашо Кадиев, който наскоро напусна „Преди обед“, за да се отдаде изцяло на актьорството, иска да се върне към своята най-голяма страст – танците.

 

За никого не е тайна, че чаровната брюнетка Таня Тончева заряза сцената, след раждането на дъщеря й Катерина. Пловдивчанката бе дългогодишна състезателка по салса, но след като забременя, изостави тези занимания. Към днешна дата планирала да се завърне към танците с гръм и трясък, но като отвори школа, където да преподава на талантливи деца.

 

След като спря активността си на дансинга, Таня натрупа и доста килограми, което стана и една от причините Кадиев да я зареже и да погледне стройната манекенка Ивелина Чоева. Тази случка мотивирала Тончева да върне отново добрата си форма, макар това да се случва по-бавно от желаното. Макар вече да е изгубила шанса си да се изявява като състезателка, възможността да се пробва като преподавател на начинаещи, е абсолютно реална.

 

Напоследък брюнетката премина през доста труден период – след като Кадиев я заряза, тя изгуби майка си, а след това и брат си, който бе покосен от Ковид-19. И макар, че докато тя се бореше със скръбта, Кадиев се задяваше с Чоева, Таня твърди, че му е простила всичко, защото вярва, че прошката е пътят към пречистването на ума и сърцето. Освен това се е постарала да запази добрите си отношения с него и с Катето Евро, дори двете все още са доста близки – чуват се по телефона често и си гостуват.

 

Кадиев пък неведнъж се е жалвал, че рутината убила романтичните му чувства към Таня. И макар неколкократно да се разделяха и събираха през годините, след появата на Чоева на хоризонта, Сашо бързо вирна опашка, забравяйки за семейния живот. И към днешна дата обаче продължава да се грижи за дъщеря си Катерина и тя прекарва доста време с него.

 

Когато малката е с баща си, Тончева използва свободата си да ходи по почивки у нас и зад граница. На някои от публикуваните от нея кадри в мрежата, често се забелязва чаровен мъж на име Емил Андонов. Той е арт директор в популярна клиника за естетична медицина.

 

Тъй като на снимките пловдивчанката редовно се гушка с него, мнозина заподозряха, че може би връзката им е по-специална. Тя обаче е категорична, че с него са само приятели. Разбира се не е изключено дружбата им да прерасне в нещо повече.

 

 

Хубавицата много се надява мечтата й за собствена школа да се сбъдне, а защо не и дъщеря й да наследи нейния талант. Засега Катерина е доста артистична, тъй че не е изключено да поеме и по професионалния път на баща си. Това обаче със сигурност ще покаже само времето.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.