Бий ме, обичам те! Софи Маринова пак се върна при Гринго

Той си живее като истински бей зад решетките, благодарение на колетите, които му изпраща Софка

https://goreshto.net/goreshto/biy-me-obicham-te-sofi-marinova-pak-se-varna-pri-gringo/54361 Goreshto.net
Бий ме, обичам те! Софи Маринова пак се върна при Гринго

Той си живее като истински бей зад решетките, благодарение на колетите, които му изпраща Софка

Макар само преди няколко месеца Софи Маринова да обяви, че двамата с Гринго са прекратили бурната си и изпълнена с премеждия и драматични обрати връзка, тя отново се е събрала с него.

 

Миналия петък ромската перла отпраши за Германия, за да посети Гринго в немския затвор, където е въдворен.

Той ще лежи в пандиза до октомври заради побой над братовчед си.

На летището Софка се засякла с Христо Петров – Ицо Хазарта и Кирил Петков от ПП, които имали предизборна изява във Франкфурт.

 

След като Хазарта публикува общата им снимка от летището, мнозина заподозряха, че Софи Маринова е имала предизборна изява в подкрепа на ПП в Германия.

Близък до попфолк звездата уточнява обаче, че тя няма нищо общо с партията и че посещението й в Германия е било по съвсем друг повод. Тя е била помолена да позира за снимка от Ицо Хазарта, с когото са в чудесни взаимоотношения.

 

Любимият на Софка има право веднъж месечно на целодневно свиждане и точно поради тази причина тя лети до Германия всеки месец. Оказва се обаче, че дори и зад решетките, Гринго си живее като истински бей, защото постоянно получава колети от Софка.

 

Това далеч не е първия му сблъсък със закона. Припомняме, че през 2017 г. остана зад решетките в продължение на 10 месеца заради изнудване. Той бе закопчан след опит да прибере със заплахи 50 бона от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф. Той бе заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят и него и семейството му.

Първоначално Ариф игнорирал заканата му, но след като някой стрелял с пистолет по къщата му, подал сигнал до полицията. Тогава Гринго се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата.

 

Само три години по-късно Гринго се озова в ареста, след като бе арестуван в дома на родителите си по подозрение, че е част от банда телефонни измамници и притежава незаконен пистолет.

 

Последно Гринго имаше вземане-даване с правохранителните органи през пролетта на 2022 г. Тогава, след нанесен побой над полицай в дискотека в Студентски град по време на участие на Софи Маринова, бе задържан за денонощие.

 

Припомняме, че двойката се залюбиха през 2017 г. и сключиха брак на пищна сватба две години по-късно. Бракът им обаче продължи едва 5 месеца и бе разтрогнат по взаимно съгласие. До разтрогването му се стигна след поредица от побои над фолкдивата. След един от тях Софка дълго време ходи със счупена ръка.

След развода обаче двамата отново се събраха. През последната година се събираха и разделяха цели 4 пъти. Миналата есен тя оповести, че се разделят окончателно, защото си има приятел, но се оказа, че старата любов ръжда не хваща.

 

Пред свои приятели ромката признала, че го обича и не може без него. На призив на нейна приятелка да го остави, тя чистосърдечно отговорила „Ма как да го зарежа, бе, душа – знайш как хубаво ма чу*а? “

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.