Бизнесмен от Видин брои 50 бона на Преслава за…

Чалгарката извива глас за баснословна сума в бедния Видин

https://goreshto.net/goreshto/biznesmen-ot-vidin-broi-50-bona-na-preslava-za/54387 Goreshto.net
Бизнесмен от Видин брои 50 бона на Преслава за…

Чалгарката извива глас за баснословна сума в бедния Видин

Докато държавният бюджет се задъхва след поредните парламентарни избори, а хората изнемогват и не успяват да свържат двата края, Преслава се радва на безподобни доходи.

 

Запознати издават, че добричлийката си договорила хонорар, за какъвто дори Лили Иванова би й завидяла. Става въпрос за 50 бона, които чалга дива ще прибере, за да извие глас на сватба, при това забележете – в най-бедния български град – Видин.

 

Макар страната ни да се води географски в Европа и да се демонстрира борба за въвеждането на еврото като официална валута, за никого не е тайна, че в икономически план се доближаваме повече до т.нар. Трети свят.

 

Все по-голяма става у нас пропастта между бедните и богатите, а тези, които натрупаха богатство от инфлацията в последните месеци, вече се чудят какво да го правят. Очевидно поради тази причина са започнали да го раздават на чалгаджийки.

Най-силно от тази склонност на богатите се е облажила Преслава. Кльощавата певачка успяла да повиши хонорара си не с няколко процента, а в пъти.

 

Запознати припомнят, че през 2021 г. прибирала по 7 бона за участие, което и тогава било най-висотата цена за участие на певица от „Пайнер“. Изключение правела само Анелия в комплект с бенд. Освен това трябва да припомним, че голяма част от парите се отчисляваха от Митко Пайнера, но въпреки това на певачките им оставаха достатъчно, за да се фръцкат със скъпи парцалки и да се подлагат на пластични операции.

 

Според мълвата, сватбарят, поканил Преслава, е виден бизнесмен от Видин, който жени дъщеря си. Така и не става ясно дали това е редовната й тарифа за подобни изяви, или на тъста му се е наложило да наддава, тъй като имало и други желаещи да й се радват в същия ден и поради тази причина цената скочила драстично.

 

След като мълвата бързо се разнесла из бедния крайдунавски град, хората недоумяват как е възможно една певица, пък била тя и Преслава да прибере 50 бона за едночасово участие. Хората от града и областта не могат да спечелят толкова пари и след двугодишна работа. Предполага се, че звездата ще получи част от парите под масата, за да не й бъде отчислен процент за продуцента.

 

Напоследък ангажиментите на Преслава са ежедневни. Ако не е в някой клуб в страната, то е на участие в чужбина. Така и не става ясно какъв хонорар прибира от там, но е логично да иска по-висок такъв от частните партита и то при условие, че има кой да й го даде.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.