Благо Джизъса направи за Ивана това, което не е правил за другите жени!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/blago-dzhizasa-napravi-za-ivana-tova-koeto-ne-e-pravil-za-drugite-zhenisnimki/111586 Goreshto.net
Благо Джизъса направи за Ивана това, което не е правил за другите жени!(Снимки)

Благо Джизъса направи нещо нетипично

Гелосаният ритнитопковец обсипа Ивана с цветя. На рецепцията на денталната клиника на татко си Ивана Главчева я чакала огромна кошница с червени рози. 20-годишната щерка на Ванко 1 не разкрива от кого са те, но мнозина се сещат кой е напористия ухажор.

Преди това, в предаването на Гала „На кафе“ Благой се изцепи, че много харесва Ивана. За него тя била „истинска жена“ и той бил лудо влюбен в нея. Между впрочем същото лелееше и за Златка Райкова, както и за настоящата си съпруга Полина Спасова. А с последната искаше да „остане до края на дните си“, но изкара в брак по-малко от година, припомнят паметливи.

Дали обаче тунингованата Ивана се е подала на чара на Джизъса, питат се форумци. Защото брюнетката показа огромния букет в профила си.

Влюбеният Благой призна, че с Ивана се запознали покрай клиниката на татко си, където бившия национал си прави зъбите. После, с чаровната мома, се засичали в различни компании.

„За да прерасне това в една по-сериозна връзка, тя трябва да отговори на моите чувства“, чурулика като влюбен ученик Благо Джизъса.

Но тъй като нито Ивана, нито Ванко 1 са обелили и дума по провокацията, мнозина мислят, че това е пиар ход. И всичко се случва, за да може Благо Джизъса да рекламира зъбите, които си прави в клиниката на бившия рапър.

Източник: Лупа.бг

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.