Благо Джизъса ненаситен: Хвана си втора Ивана!(Мирише ли на раздяла)

https://goreshto.net/goreshto/blago-dzhizasa-nenasiten-hvana-si-vtora-ivanamirishe-li-na-razdyala/118629 Goreshto.net
Благо Джизъса ненаситен: Хвана си втора Ивана!(Мирише ли на раздяла)

Благо Джизъса е като отвързан

След като се раздели скоротечно с втората си законна съпруга Полина Спасова, бившият ритнитопковец не остана на сухо.

Той се загаджи с Ивана Главчева, щерка на рапъра Ванко 1. И я заведе на места, където преди това водеше и останалите си гаджета.Благо Джизъса вкара в леглото доста известни мадами и не толкова популярни мацки, но сега нещата ескалираха

Защото плейбой номер едно купонясва не с една,  а с цели две Ивани.Това биха казали мнозина, познаващи „лабавия“ нрав на вечно нахиления екс футболист.

Но не, въпреки славата си на вечен коцкар, Благой не е зарязал Ивана Главчева, на която се обясни публично в любов.Той е купонясвал преди ден в елитна софийска чалга дискотека, в компанията на неговата Ивана и на певицата Ивана.

Айтослийката имала участие и специално поздравила Благой Георгиев и неговата актуална половинка.Това поп фолк дивата правила почти през цялата вечер, като не спирала да пее за Благо и адашката си, доверяват клиенти.

Благо Джизъса и Ивана Главчева се залюбиха след участието му в шоуто за оцеляване „Сървайвър“. По същото време той се разведе с поредната си булка-Полина Спасова.Бракът му с хотелиерската наследница изкара по-малко от година.

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.