Благо Джизъса залитна по Андреа Банда Банда? Какво се случва с Ивана

https://goreshto.net/goreshto/blago-dzhizasa-zalitna-po-andrea-banda-banda-kakvo-se-sluchva-s-ivana/137182 Goreshto.net
Благо Джизъса залитна по Андреа Банда Банда? Какво се случва с Ивана

Кой каквото ще да казва, но Благо Джизъса не може „да си го държи в панталоните“

Колкото и да се прави на набожен  и да тръби наляво и надясно, че се е нашарил целия заради любовта си към Бог, бившият футболист си остава неспасяем коцкар.

Още помним какви ли не номера не спретна влюбения Благо, то не бяха признания, то не беше ходене по телевизиите и воплите, като се кълнеше във всичко свято, че Ивана, щерката на рапъра Ванко 1 ,е „жената на живота му“.

И щом тя стана негова, последваха няколко пъти раздели и събирания, понеже Блажко винаги хуква по чуждо, докато не го свали и вкара в кревата. Той направи и четири деца от три различни жени, за които почти не се грижи. „Деца лесно се правят, трудно се гледат“, коментират го в мрежата.

Изглежда Ивана вече не му е толкова интересна, щом се заиграва и флиртува с Андреа Банда Банда. Двамата се сближили като коментатори в студиото на Евро 2024 в БНТ.Бившият ритнитопковец дори помогнал на Андреа да си избере обувки за ефир.

„Ние сме просто приятели, нищо повече“, отрече клюките за нея  и Благо Георгиев Банда Банда.

Само че феновете на футбола не са толкова сигурни в това.

„Той така прави, по приятелски има 4 деца от различни жени“, закачат я в нета.

Източник: България днес. бг, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.