БНТ превърна Жоро Любенов в универсален водещ

Ръцете на медията са развързани да го позиционират където им е най-удобно

https://goreshto.net/goreshto/bnt-prevarna-zhoro-lyubenov-v-universalen-vodesht/117541 Goreshto.net
БНТ превърна Жоро Любенов в универсален водещ

Ръцете на медията са развързани да го позиционират където им е най-удобно

След като Жоро Любенов стана водещ на вечерното шоу на БНТ, след напускането на Орлин Павлов, който изкара едва няколко месеца, се наложи предаването му „Събота вечер“ да бъде преместено в четвъртък, за да не се натрапва присъствието му, тъй като води и сутрешния блок в почивния ден.

 

То вече не носи името „Събота вечер с БНТ“, а „Вечерното шоу“. По този начин ръцете не само на медията, а и на екипа са развързани да го позиционират там, където им е най-удобно, сменяйки водещи, дни и часове на излъчване. Всеизвестен факт е, че около предаването има непрекъснати промени.

 

 

Отначало то тръгна с Димитър Павлов, след което мястото му бе заето от Ники Станоев, а после и Орлин Павлов, докато не се стигна до Жоро Любенов. Очевидно концепцията е всеки сезон предаването да е с ново лице.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.