Бомба: Лечителката Славка Пенева спасява от сигурна смърт (вижте координатите й)

https://goreshto.net/goreshto/bomba-lechitelkata-slavka-peneva-spasyava-ot-sigurna-smart-vizhte-koordinatite-y/49786 Goreshto.net
Бомба: Лечителката Славка Пенева спасява от сигурна смърт (вижте координатите й)

Славка Пенева успява да вдигне на крака хора, които лекарите вече са отписали!

Лечителката Славка Пенева е от онези, които са в състояние да избавят от мъките всеки човек. Тя действа на принципа на своите познания в радиестезията и това й носи голям успех. Славка е родена в Кан, Франция, преди цели 83 г. По-голямата част от живота й протича далеч от това, с което сега се занимава. В продължение на 30 години тя работи като инженер към БНТ. След като се пенсионира обаче, Славка Пенева се насочва към алтернативната медицина. Тя изкарва курс по специалността "Основи на радиестезията" и така започва нейното чудо. Вече 25 години помага на болни от най-страшни болести. Благодарение на нея днес има живи хора, преборили тумор в мозъка и в други части, хора с проблеми в двигателния апарат, такива със заболявания от най-страшен вид като цироза или камъни в бъбреците и др.

Славка Пенева лекува без почти никакви лекарства. Нейното дело е на съвсем друга основа. Тя изкарва негативните вълни от болния и по този начин изсмуква болестта както прахосмукачката изсмуква праха.

Действията й винаги водят до вливане на положителна енергия в тялото, а оттам и излекуване. Тя работи на прннципа, че душата може да излекува тялото, стига да има необходимите положителни вълни в нея. Методите на Славка Пенева могат да се ползват и при разваляне на магия. Тя самата твърди, че може да изхвърли злото от всяка една част у човека. Така например, според нея, човешката коса не трябва да се смесва при фризьора. Когато човек се подстригва, срязаните кичури коса обикновено отиват на боклука. Там се смесват с други на друг клиент и това води до сливане на енергията им. По този начин човек с лоши вълни може да повлияе на такъв с добри вълни, независимо, че тези коси вече не са върху главите им. Освен това е възможно зъл човек да вземе кичур коса от контейнера, за да направи магия на друг човек. Начинът е тези излишни кичури коса да се изгарят след подстрижка. Нещо, което нито един фризьор не прави. За да намерите Славка Пенева, е достатъчно да й позвъните на тел. 0895 452577. Важно е да знаете обаче, че тя отговаря на обаждания само от вторник до петък, и то само от 14 до 16 ч. Кабинетът й се намира в София. Успех!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.