Бомба! Сашо Кадиев се събра с бившата си жена

https://goreshto.net/goreshto/bomba-sasho-kadiev-se-sabra-s-bivshata-si-zhena/53698 Goreshto.net
Бомба! Сашо Кадиев се събра с бившата си жена

Сашо Кадиев се събра с бившата си

Водещият на „Преди обед“ и неговата бивша половинка Таня Тончева имат обща дъщеря Катерина. Момиченцето е кръстено на звездната си баба Катето Евро.

Не, палавият актьор не се е върна при бившата си жена Таня Тончева. Той и бившата танцьорка обаче поддържат наистина перфектни отношения, дори след като се разделиха.

Причината да се съберат, дори за кратко, е че тяхното момиченце стана на осем годинки.

„Нашата прекрасна Катинка стана на 8!Да ни е жива  и здрава,  и засмяна“, написаха родителите в социалните мрежи.

Повече от две години той има друга жена до себе си, моделката Ивелина Чоева. Двамата живеят под един покрив, като не спират да демонстрират колко много се обичат.

По Коледа Сашо Кадиев изуми всички, като падна на колене пред любимата си, в дома й, пред нейните близки и й предложи брак. После се оказа, че всичко това е фарс. Сашо Кадиев бил категорично против брака, като той не мина под венчило и с жената, от която му е единственото дете.

Но това не му пречи да „бие тъпана“ наляво и надясно, че Ивелина е жената, която много обича и преди това не бил обичал така силно и истински.

Въпреки това Таня не му се сърди и двамата винаги се събират на общите празници на дъщеричката им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.