Бомба! Вечно ревящият Тити Папазов жестоко обиди жените

https://goreshto.net/goreshto/bomba-vechno-revyashtiyat-titi-papazov-zhestoko-obidi-zhenite/112756 Goreshto.net
Бомба! Вечно ревящият Тити Папазов жестоко обиди жените

Заради навика си вечно да реве, всеки смяташе Тити Папазов за страшен романтик

Оказа се, че това е поредния мит  и непознаване на човешката душа. Константин Папазов, по-известен като Тити Папазов, жестоко обиди жените. Треньорът на отбора ни по баскетбол се изцепи, че жените били „тъпи комплексарки“.

Баскетболистът избухна грозно срещу жените по повод на една анкета. Той бе запитан кой трябва да командва в къщи, мъжът или жената. И реакцията му бе светкавична, ама далеч от образа на мил, чувствителен синеочко, който „мърка като котенце“ в дома си.

Бомбата Тити „пусна“, докато вървеше през центъра на столицата, а журналиста до него му задаваше въпроса за анкетата.

„Жената трябва да пази авторитета на мъжа си навън. Жените много обичат да командват, ама да го правят вкъщи, навън да се съобразяват с мнението на мъжа си. Но много малко истински дами го правят. Повечето са тъпи и комплексарки“, изцепи се вечно плачещият Тити Папазов.

Близки до треньора доверяват, че в дома си той бил същият. Командвал жена си, крещял и викал, а тя тиха и кротка наистина не му „чупела хатъра“, но не само навън, ами и в дома им. Маргарита Папазова била длъжна да се съобразява с мъжа си за всичко, за да не вика по нея истерично Тити.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.