Бомбата избухна: Павел кръшка на Преслава със салонна управителка! (шок разкрития)

https://goreshto.net/goreshto/bombata-izbuhna-pavel-krashka-na-preslava-sas-salonna-upravitelka-shok-razkritiya/50779 Goreshto.net
Бомбата избухна: Павел кръшка на Преслава със салонна управителка! (шок разкрития)

Павел Лазаров успя да сложи рога на Преслава след като тя го дари с дете!

Принцесата на поп фолка Преслава, която само преди около година дари с дете половинката си Павел Лазаров, не подозира, че се е превърнала в рогоноска. Оказа се, че любимият й е доста шавлив и не смята да изневери на същността си. Из нощните птици на столицата се носи слух, че той си е намерил нова мацка. Въпросната била доста готина и палава. И работела като салонна управителка на популярна столична дискотека. Дори наличието на детето в лицето на малката Паола не спирало Павел да си живее живота и да кичи Преси с рога. И докато пайнерката се чуди как да съчетава изявите си с грижите за момиченцето, той се радва на креватни ласки с чуждото. За момента Преслава дори не подозирала какво се разиграва зад гърба й. И затова отношенията в семейството й с Павел били чудесни, пише вестник "Галерия". Добричлийката вярвала на мъжа си и била убедена, че той я обича и държи на нея. А всички клюки и слухове отдавала на злоба и завист у хората. Източници твърдят, че аферата между Лазаров и шефката на дискотеката вече се задържала втори месец, което говори, че Павел може и да е хлътнал по девойката. А и знаем, че той обича да си палува. Близки до Преслава шушукат, че връзката им едва ли ще издържи дълго, въпреки детето. Според тях Лазаров просто не е мъж за една жена и Преси скоро ще го разбере. А тя пък е прекалено горда, за да търпи неверник под покрива си. Павел още не е предложил и брак на певицата, което красноречиво говори за него и отношението му към живота като цяло.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.