Бой, глад и сръбска музика: Фалиралият Християн Гущеров млати Светлана в новата квартира? (СНИМКИ18+)

Викове и скандали развалят спокойствието на комшиите им, полицията идва през ден

https://goreshto.net/goreshto/boy-glad-i-srabska-muzika-faliraliyat-hristiyan-gushterov-mlati-svetlana-v-novata-kvartira-snimki18-2/52535 Goreshto.net
Бой, глад и сръбска музика: Фалиралият Християн Гущеров млати Светлана в новата квартира? (СНИМКИ18+)

Викове и скандали развалят спокойствието на комшиите им, полицията идва през ден

Когато бедността влезе през вратата, любовта излита през комина, са казали старите хора. Потвърждение на народната мъдрост дава младото сем. Гущерови, което заради финансови несгоди и просрочени ипотеки беше изгонено от луксозната си вила в полите на Витоша.

 

Комшии на разорените баровци сигнализираха, че преди ден в изблик на ярост, Християн скочил да млати Светлана. Той я извлякъл за косата от вкъщи полугола, принуждавайки я да лази по земята и да му лиже подметките. Грозната сцена се озвучавала от нечленоразделни викове в малките часове на нощта. Гаврата била прекъсвана от звучни шамари, които шишкото стоварвал където свари по мършавото тяло на жена си, наричайки я с епитети, които ще премълчим от благоприличие.

 

Най-шокиращ бил фактът, че манекенката, която му роди три деца, не смеела да гъкне, въпреки зверското страдание и унижение, на което Гущеров младши я подложил. Панаирът логично събрал по прозорците половината махала, а не след дълго дошла патрулка да усмири развилнелият се като глиган побойник. Часове след като Християн и жена му се прибрали вкъщи, на местопроизшествието можели да се видят отскубнати кичури руси екстеншъни и парчета луксозна коприна от нощницата на Светлана.

 

Каква е причината за среднощната свада не става ясно, но клюкарите се обзалагат, че г-жа Гущерова го е отнесла заради направена скъпа покупка. Друга версия гласи, че Християн набарал в телефона на благоверната си чатове, в които тя се жалва на приятелки от вечното му пиянство и наченки на полова импотентност. За сега не става ясно дали бившата плеймейтка не е започнала да се заиграва встрани и така да си е навлякла гнева на затлъстелия съпруг. Със сигурност обаче главен виновник за семейното нещастие са немотията и борчовете, налегнали неочаквано клана Гущерови.

 

От нова година Светлана и Християн са принудени да се свиват в далеч по-маломерен имот, барабар с трите деца и тъщата. Паричните неуредици и принудителните икономии логично изострили отношенията в двойката и караниците помежду им вече са ежедневие. Дали бракът им ще издържи на изпитанието, времето ще покаже.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.