Бояна Шарлопова се оказа истински пожар! Отново показа напращяло деколте (Горещо фото)

https://goreshto.net/goreshto/boyana-sharlopova-se-okaza-istinski-pozhar-otnovo-pokaza-naprashtyalo-dekolte-goreshto-foto/125855 Goreshto.net
Бояна Шарлопова се оказа истински пожар! Отново показа напращяло деколте (Горещо фото)

Бояна Шарлопова се оказа истински пожар

Вдовицата на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов не спира да се разголва и да показва напращяла гръд.

Атрактивната блондинка, която роди четири деца на богаташа, е като отвързана след като той си отиде рано от този свят. Докато бе негова съпруга, Бояна бе доста обрана, дори бозава, но сега е във вихъра си.

Тя не спира да пътува, да се показва от екзотични местенца, да ляга под ножа, за да се тунингова и да се показва по светски събития. Последната й  изява бе в „Черешката на тортата“, където освен огнена мадама, тя се оказа и добра кулинарка.

И докато Алекс Сърчаджиева не може да забрави своя Иван Ласкин и не спира да страда за него, вече пет години след смъртта му, „веселата вдовица“ се е развихрила напълно.

Първородната щерка на Шарлопов от първия му брак-Ева Шарлопова я обвини, че само два месеца след смъртта на татко си Боряна „захвърлила дрехи и задръжки“ и се метнала в кревата на своя шофьор.

Двамата дори ходиха заедно на няколко екзотични почивки с парите на покойния Шарлопов.След което отношенията на Ева и Боряна се вледениха и те разделиха бизнеса на Стефан Шарлопов. А това предизвика нова серия неприязън у Ева Шарлопова, която обвини мащехата си в лицемерие.

„Последните години бяха за мен един път, който трябваше да извървя сама. Но съм вече много по-смирена и се чувствам стабилна след смъртта на съпруга си“, не спира да каканиже Бояна Шарлопова.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.