Братът на Митко Рачков изненада дори и него!

https://goreshto.net/goreshto/bratat-na-mitko-rachkov-iznenada-dori-i-nego/122231 Goreshto.net
Братът на Митко Рачков изненада дори и него!

По-малкият брат на комика Митко Рачков го изненада

Петър Рачков скоро излежа присъда зад решетките и вече е на свобода. Той се е записал да следва висше в Бургаския свободен университет. Самият той се похвали във фейсбук страницата си, като не уточнява специалността, която ще изучава.

Рачков-младши искал да поеме по нов път, да изчисти репутацията си и най-вече да се докаже пред батко си, че се е променил.

43-годишният Петър често присъстваше в полицейските справки.Бащата на две деца искал да изчисти името си и да поправи това, което е сторил на семейството си.

Той съвсем загази през 2021 година, когато се призна за виновен, че употребява и разпространява дрога.Тази присъда бе закована с предишната му, когато катастрофира с полицейска кола в Бургас, като се опита да избяга от местопрестъплението.Той получи присъда от три години и 2 месеца, но лежа по-малко заради добро поведение.

След излизането от пандиза братът на комика продължил да работи във фирма за търговия с храни и напитки в Бургас  и искал да учи. Но най-вече да поиска прошка от роднините си.Половинката му и майка на две деца Златина го чакала от затвора и била плътно до него. Но той развалил отношенията с брат си, както и с родителите си.

„Направи грешки, но си плати, сега сам е отговорен за действията си. Ако реши да изкарва прехраната си честно, както съм го учил, аз съм зад гърба му“, заяви Димитър Рачков. Мнозина подозират, че той ще финансира обучението на брат си и стискат палци Петър да не го разочарова отново.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.