Бременна ли е Анелия?Приятелка разкри истината

https://goreshto.net/goreshto/bremenna-li-e-aneliyapriyatelka-razkri-istinata/117635 Goreshto.net
Бременна ли е Анелия?Приятелка разкри истината

Истината за бременността на Анелия продължава да тъне в загадки

Певицата иска да роди бебе на любимия си Любо Захаринов. Въпреки че е минава 40-така и доскоро се кълнеше, че има едно дете и това е дъщеря й Ивон Динева, сега запя друга песен.

Чалга дивата има дъщеря от осеменителя на чалгата Коко Динев и не обичаше много да излага на показ личния си живот и връзките си. От никой мъж обаче изпълнителката не е желаела да става за втори път майка, но в интервю призна, че неистово иска да дари на мъжа си дете.Въпреки че и той има две от предишната си връзка.

„Искам бебе, да и то осъзнато. Искам да даря с дете Любо. То ще е плод на нашата огромна обич. И ако Господ каже, това непременно ще се случи“, призна откровено Анелия в интервю пред медия .

След като изрече тези думи публично, феновете предположиха, че вече е бременна. Защото на участие тя се появи с коремче, облечена нетипично за нея, като се движеше плавно и внимаваше къде стъпва. И тогава всички единодушно предположиха, че желанието на Анелия се е сбъднало.

„Анелия не е бременна. Поне не в момента“, заяви нейна близка приятелка.

Дали е бременна или не певицата, само бъдещето ще покаже.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.