Бременна ли е Ани Салич?

Тв звездата с дразнещо неадекватни включвания и неподходящо облекло

https://goreshto.net/goreshto/bremenna-li-e-ani-salich/52386 Goreshto.net
Бременна ли е Ани Салич?

Тв звездата с дразнещо неадекватни включвания и неподходящо облекло

Зрителите на благотворителния сезон на „Като две капки вода“, са силно озадачени от появата на новинарката Ани Салич в шоуто.

 

При все, че е лице на „Уницеф“ и отличен новинар, тя се провали с гръм и трясък като лице на забавно предаване, пък било то и с благотворителна кауза. Феновете на предаването не крият възмущението си и не спират да питат защо по дяволите им я натресоха.

 

Те са крайно възмутени и от това, че Салич се държала като шефка на останалите и не спирала да ги командори. Освен това си позволява твърде невъзпитано да прекъсва всички по средата на изречението. Особено силно впечатление направи грозната ситуация с Тити Папазов, който бе порязван неколкократно по абсолютно безцеремонен начин от нея.

 

Така екранната партньорка на Ники Дойнов се сдоби и с нов прякор – „класната“.

Зрителите дори отправиха сериозна критика към продуцентите на шоуто за избор на водеща. Те определиха воденето й като схванато и суховато, по регламент. Освен това постоянно се изявяваше като тартор, който отвреме навреме благоволява да даде право на останалите да кажат две думи.

Друга част от зрителите пък са категорични, че Салич само пречи. Дори я определиха като „новинарката с равния глас и чувство за хумор на гробар“.

 

Не липсваха критики и по отношение на тоалетите й, а някои дори заподозряха, че е бременна. Критиката буквално заля страницата на шоуто. Не стихва критиката не само към продуцентите, а и към стилистите, които често се гаврят с лицата на Нова тв.

 

Не на последно място трябва да отбележим, че в трите вечери от благотворителния сезон на „Като две капки вода“ бяха събрани над 500 000 лв. за различни инициативи на „Уницеф“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.