Бременната Маги Джанаварова духна 35 свещички по гащи (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Тялото й все още е в перфектна форма

https://goreshto.net/goreshto/bremennata-magi-dzhanavarova-duhna-35-sveshtichki-po-gashti-galeriya-snimki/54040 Goreshto.net
Бременната Маги Джанаварова духна 35 свещички по гащи (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Тялото й все още е в перфектна форма

При все, че е бременна, Маги Джанаварова не се отказва да се облича във възможно най-разголеното облекло, което може да открие. Това правило бе в сила и за партито, което си спретна по повод 35-я рожден ден.

 

Тези дни тя духна 35 свещички, наметната само по един воал и практически по бельо, но пък за сметка на това с дълги ръкавици.

В случая певицата бе заложила на черния цвят. Под напълно прозрачната й рокля прозираше плътен сутиен и къси панталонки, които до голяма степен наподобяваха долни гащи.

 

Не може обаче да не отбележим, че въпреки символичното облекло, фигурата на вече бременната Маги изглежда зашеметяващо.

"Благодаря за всичко, което имам, за семейството, приятелите и любовта! Един вълшебен рожден ден с любими хора.", написа тя в социалните мрежи към снимките от празника й, който е минал под мотото „Панаир на суетата“.

 

Стана ясно, че Маги Джанаварова е обядвала в ресторанта на една от победителките в шоуто „Мастършеф“ по bTV, а вечерта е била в заведението на друга победителка от формата. Празничната й торта е била целувчена – любимата й от поне петилетка насам.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.