Брутално в в Биг Брадър: Пухкавата Веселка яхна Марио (Сцените са вулгарни+снимки)

https://goreshto.net/goreshto/brutalno-v-v-big-bradar-puhkavata-veselka-yahna-mario-scenite-sa-vulgarnisnimki/145067 Goreshto.net
Брутално в в Биг Брадър: Пухкавата Веселка яхна Марио (Сцените са вулгарни+снимки)

На брутални сцени в Биг Брадър станаха свидетели зрителите на шоуто

Видяното потресе дори най-търпеливите почитатели на продукцията. Непрекъснато повтарящия колко важна за него  е религията, Марио изприщи зрителите с постъпката си. Отдаденият на Бога мъж се заигра сериозно в джакузито с възпълната Веселка.

Той й направи масаж по пищните извивки. За благодарност тя седна в скута му, а Марио се опита да я измести, за да не го смачка, но не успя. Въпреки неравната битка по вида му ясно пролича, че случващото се му хареса доста.

Горещата сцена не спря с това. Веселка закачливо му обясни, че няма опит с „големите играчки“, визирайки теглото си от 130 килограма. Но тя се оказа доста смела и безцеремонна, като се опита да смъкне публично и боксерките му.

Горещата сцена между Мария и Веселка отприщи вълна от коментари в мрежата от „да живей до осанна“. В къщата също не останаха равнодушни към флирта между двамата.

Останалите съквартиранти се нахвърлиха върху Георги, който подкокоросал Марио да прави масаж на Веселка. Жените я оправдаха, че това ударило по достойнството й и затова решила да даде урок на Марио.

Накрая стана ясно, че Биг Брадър  е дал задача на Веселка Маринова и тя я изпълнила отлично. Заради което бе наградена с романтична вечеря на двора. Мнозина питат обаче струва ли си така да се резили Веселка?!

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📲 Email; You got a transfer #UT79. Go to withdrawal >>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=da869942755ca7a7a667921e39f9e1b2& 📲

1 day before

cghv3h

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.