Буреносни облаци в чалгата: Тони Стораро отсвири Преслава от юбилея си

https://goreshto.net/goreshto/burenosni-oblaci-v-chalgata-toni-storaro-otsviri-preslava-ot-yubileya-si/131037 Goreshto.net
Буреносни облаци в чалгата: Тони Стораро отсвири Преслава от юбилея си

На 9 май Тони Стораро сбъдва една от най-големите си мечти

Човекът глас празнува 25 години на сцената и ще го направи смело в зала „Арена Армеец“.

Само че буреносни облаци са надвиснали над чалгата. Причината е липсата на две имена от гилдията-Глория и Преслава.Не е ясна причината за отсъствието на Гло.

Но Тони категорично отсякъл, че не иска Преслава на юбилея си.

Въпреки че Тони Стораро има един голям хит с добричлийката „Повече не питай“ и още проекти, ябълката на раздора се оказа по-големия му син Фики.

Преди седем години Тони призна с половин уста, че Преслава и Фики са гаджета. Именно заради тяхната любов не иска хитовата певица на празника си.

Тогава Преслава имаше връзката с Жоро Бирмата, като тя бе иди си, ела си. А Фики Стораро бе лапнал ката шаран по кака си Преси.

На всичкото отгоре големият син на Тони Стораро с усмивка признава, че е влюбен в Преслава. И демонстрират любовта си по светски събития.

Това никак не се харесва на Бирмата и той праща мутри, които смилат Фики от бой.Вместо да се стресне, Фики още повече луднал от любов.

Тогава се намесил Тони, който искал сина му да си хване свястна  и грижовна жена, за да му народи деца. С днешна дата той се ожени за Гюлджан, която го дари със син  и дъщеря. А Преслава има щерка от Павел Лазаров.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.