Цецо Андреев категорично отрича да е бил интимен с Тони Стораро

Певецът вече е наел адвокатка, която да потърси обезщетение от клеветника

https://goreshto.net/goreshto/ceco-andreev-kategorichno-otricha-da-e-bil-intimen-s-toni-storaro/116378 Goreshto.net
Цецо Андреев категорично отрича да е бил интимен с Тони Стораро

Певецът вече е наел адвокатка, която да потърси обезщетение от клеветника

Цецо Андреев не намира думи, с които да изрази възмущението си от Кулагин, който го набеди за интимен партньор на Тони Стораро. Той е категоричен, че не е имал сексуални контакти с бащата на Фики и Емрах.

 

Андреев уточнява, че с Тони Стораро са приятели, при това от цели 15 години, а по отношение на Кулагин отбелязва, че е един палячо с болен мозък, който лъже и интригантства и вече е ударил дъното. Цецо признава, че за пръв път в живота си е изправен пред такава гнусна клевета.

 

Припомняме, че според лансираната от Кулагин клюка в тик-ток, Цецо Андреев вкусил мъжкото достойнство на певеца преди 4 години като близката им среща се състояла в тоалетната.

Тони Стораро също е бесен от тази клевета и е категоричен, че ще съди Кулагин. Дори вече е ангажирал адвокатка, която да потърси солидно обезщетение от клеветника. Предполага се, че към иска му ще се присъедини и другия потърпевш в скандала – Цецо Андреев.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.