Целомъдрена ли: Айлин Бобева от „Ергенът“ мачкала чаршафите с ром

https://goreshto.net/goreshto/celomadrena-li-aylin-bobeva-ot-ergenat-machkala-charshafite-s-rom/53049 Goreshto.net
Целомъдрена ли: Айлин Бобева от „Ергенът“ мачкала чаршафите с ром

Айлин Бобева се оказа опасна мадама

Каратистката от Пирдоп съвсем не е скромната и миловидна мома, за каквато се представя. Определено 21-годишната брюнетка играе театро и то успешно в любовното риалити.

Хубавицата събра очите на публиката с участието си във втория сезон на „Ергенът“, но изглежда това й се отдава.

Защото, въпреки че се сили да изглежда влюбена в ергена Евгени, тя изобщо не питаела такива чувства към пианиста.

Чаровната мома признала пред свои аверки, че Евгени Генчев изобщо не бил неин тип, а се правела на влюбена, заради сценария  и най-вече за рекламата.

Към публичната известност Айлин драпала още от малка и в „Ергенът“ видяла възможност да я получи. Заради което се записала и за участие, разкриха близки до каратистката.

Пак, за да стане известна, Айлин стигнала до крайност и с друга своя постъпка. Мачкала чаршафите с рома Меди, по времето, когато той уж имал сериозна връзка с Моника Валериева.

Айлин участвала в негов клип и нещата се случили, веднага след снимките.

Връзката им не продължила, Меди само се забавлявал, а тя таяла мерак да се прочуе.

„Е, прочу се в Пирдоп, а на телевизора се прави на стилна и целомъдрена. Не може да не й се признае, голяма актриса е“, клатят глава нейни съграждани.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.