Целувачът Алек Младенов се жени за кака си Царина?Ето в какво го заподозряха момите от „Ергенът“

https://goreshto.net/goreshto/celuvachat-alek-mladenov-se-zheni-za-kaka-si-carinaeto-v-kakvo-go-zapodozryaha-momite-ot-ergenat/140327 Goreshto.net
Целувачът Алек Младенов се жени за кака си Царина?Ето в какво го заподозряха момите от „Ергенът“

„Душата до мен, която обичам”, изръси наскоро злополучният ерген Алек Младенов

Разбира се, не става дума за двете зарязани фаворитки в любовното риалити „Ергенът“ Магдалена Томова или Надежда Вишева.

А за адвокатката Царина Рускова, с която Алек Младенов има връзка от няколко месеца  и вече живеят заедно.

Царина обаче също е кака на ергенът беглец и е на годините на Магдалена Томова, която мама Ксения нарече „стара“ за синчето й.

Само че въпросната бъдеща булка на Алек е фрашкана с пари и майката на ергена Алек май е дала съгласието си.

Бизнесменът намерил Царина на авто събитие, веднага след края на шоуто и се сближили, защото и двамата обожавали високите скорости.

Освен че избяга като подлец и заряза двете финалистки Маги Томова и Надежда Вишева, Алек Младенов стана известен и с още един, безпрецедентен рекорд.

И той е, че за разлика от останалите ергени, стана най-големия целувач, като нацелувал момите във формата над 130 пъти.

Мнозина от момите, участвали в третия формат на предаването са категорични, че Алек Младенов ще се жени за адвокатката само и единствено от материален интерес.

Украинката Мария Чекмарьова, която какво ли не направи Алек да я остави и вземе за булка, заяви след шоуто, че дори като се целувал, Алек гледал студено, безизразно.

Тези, които са го виждали с новата му изгора Царина Рускова споделят също, че и нея гледал по същия начин.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.