Чакърдъкова отслабна драстично и тръгна по разкрасителни процедури

И тя се е заела с мисия „подмладяване“

https://goreshto.net/goreshto/chakardakova-otslabna-drastichno-i-tragna-po-razkrasitelni-proceduri/47272 Goreshto.net
Чакърдъкова отслабна драстично и тръгна по разкрасителни процедури

И тя се е заела с мисия „подмладяване“

53-годишната народна певица Николина Чакърдъкова споделя, че едва осъзнава колко е била пълна.

През последните няколко години и при нея хормоните като при много други жени се „объркали“, а това довело до страшно пълнеене, буквално от въздуха.
За разлика от мнозина обаче, вместо да потъва в отчаяние, тя се обърнала към специалист. Чакърдъкова не разкрива в подробности как точно се е избавила от 15-те килограма тегло. Твърди обаче, че е приела отслабването не толкова като начин за разкрасяване, а по-скоро като вид лечение.

По всяка вероятност е намалила драстично приема на захар и тесто, предвид килограмите, които е стопила. Специалисти са категорични, че толкова мазнини далеч не могат да се стопят само с лечебни процедури. Макар да не крие задоволството от постигнатото, Чакърдъкова се надява да успее да се избави от още 2-3 кг.

Освен това става ясно, че народната певица търси и специалисти по разкрасителни процедури. По всяка вероятност вече е използвала услугите на дерматолози, съдейки по начина, по който изглежда кожата й.

Певицата разказва, че не останала доволна, когато след 50-та си годишнина се погледнела в огледалото, защото душата й е като на 30-годишна, а лицето й…
Потърсила е специалисти, които са успели да върнат времето поне с десетина години назад, без обаче да прекаляват.

Прави впечатление, че устните й са по-пухкави в сравнение с преди. Най-вероятно е прибегнала до употребата на хиалурон, но в никакъв случай не е прекалила с количеството и резултатът е добър.
Предвид, че при отслабване кожата се отпуска по всяка вероятност е изпъвала и бръчки.
Чакърдъкова е категорична, че сега се чувства по-красива, щастлива и млада от всякога.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.