Чалгата я превзе! Латинка Петрова се кълчи в центъра на София

https://goreshto.net/goreshto/chalgata-ya-prevze-latinka-petrova-se-kalchi-v-centara-na-sofiya/112848 Goreshto.net
Чалгата я превзе! Латинка Петрова се кълчи в центъра на София

Обичаната актриса Латинка Петрова се кълчи на чалга на пъпа на София.

 

Тя е една от участничките в новия клип на нашумялата с участието си в „Сървайвър“ фолк певица Татяна, която реши да възпее случващото се в риалити формата в песен.

 

„Чалга коалиция“ се нарича новото парче. Припомняме, че Татяна влезе в коалиция с Благо Джизъса, Жоро и Светльо и с това си предизвика негативизъм от останалите участници.

Интересни са персонажите, които са включени във видеоклипа на песента. Освен Латинка Петрова, актуалният инфлуенсър Баланчо също взема участие.

 

„Уникална като винаги“, „Татяна гърми яко“, „Готино и свежо парче за лятото“. Това са само част от коментарите, които се вихрят из Инстаграм във  връзка с новото парче.

Позабравената певица явно изпълни целта си  с участието си в „Сървайвър“. Сега се радва на  много повече последователи в мрежата, а песните й се слушат с интерес.

 

Татяна обаче все още плаши с външния си вид – лицето й е направо страховито. Явно е попрекалила с корекциите и трябва най-сетне да престане. Лицето й е със сиво-синкав тен, веждите дебели и черни, устните напомпани с няколко кубика хиалурон.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.