Чочо Попйорданов щеше да е горд с нея (Щерка му израсна истинска сладурана+снимка)

https://goreshto.net/goreshto/chocho-popyordanov-shteshe-da-e-gord-s-neya-shterka-mu-izrasna-istinska-sladuranasnimka/109537 Goreshto.net
Чочо Попйорданов щеше да е горд с нея (Щерка му израсна истинска сладурана+снимка)

Чочо Попйорданов щеше да е истински горд с дъщеря си

Малката Катерина влиза в дома им само пет дни, след като големия актьор си отива от този свят. След като  я виждат за първи път, с жена му Даниела решават- „това ще е нашето дете“!

Малката сладурана удивително прилича на Чочо и той я иска в дома и живота си с цялото си сърце.

Чочо си отива от белия свят по изключително нелеп начин, преди десет години, точно на Великден.

Той отива на Боянските гробища, за да засади цветя на гроба на майка си. Но пада от два метра, като се удря много тежко. Височината не е голяма, но екранния „хъш“ получава счупени кости на черепа, тежки мозъчни увреди, пробит бял дроб, счупени ребра. В болницата изпада в кома, от която така и не излиза.

Шокът е огромен. Близки, познати, колеги, почитатели още скърбят за чаровния Чочо и не могат да се примирят със загубата. Но най-жестока е драмата за неговата половинка Даниела. Въпреки загубата на любимия, тя не се поколебава, а осиновява малката Катерина.

Днес тя е едно прекрасно дете, още ученичка, удивително приличаща на Чочо. А широката й усмивка разтапя малки и големи. Сладураната иска да върви по пътя на татко си и да стане актриса. Вече има участие в „Хъшове“. Постановката, в която Чочо Попйорданов имаше специална и основна роля.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.