Чудесата се случват! Алекс Богданска и Дани Петканов се събраха (Фотодоказателство)

https://goreshto.net/goreshto/chudesata-se-sluchvat-aleks-bogdanska-i-dani-petkanov-se-sabraha-fotodokazatelstvo/142828 Goreshto.net
Чудесата се случват! Алекс Богданска и Дани Петканов се събраха (Фотодоказателство)

„Старата любов ръжда не хваща“, твърди наша поговорка

Дали това важи за бившите съпрузи Дани Петканов и  Алекс Богданска?!

 Манекенката пусна снимка с Лудия репортер и със сина им Габриел. Момчето им е в предучилищна и това е поводът семейството да се събере.

Дали обаче само заради това, при положение, че хлапака още не е първолак, питат феновете.

„Не знам как порасна Габриел, но на моменти мисли по-трезво и от мен! На добър час, дете мое…Убедена съм, че ще се справиш и с това предизвикателство!“, написа в профила си Алекс Богданска.

Връщайки назад лентата, Дани Петканов не присъства на сватбата на Сашо Кадиев и  Ивелина Чоева, въпреки че със сина на Катето Евро са много добри приятели. Причината бе, че Алекс бе там с новото си гадже. Според слуховете той е богат, музикант и прави кавъри на сръбски парчета.

А Лудия репортер бе без жена и нямаше коя да заведе на тържеството. Макар че след развода той се пусна в безразборни с@ксуални връзки за една нощ, журналиста няма сериозна приятелка. А Сашо Кадиев се зарече, че няма да му прости отсъствието.

Дали наистина Алекс Богданска и Дани Петканов са се събрали и то не само заради си, и са загърбили скандалите, само бъдещето ще покаже.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.