Чудо: Минерал от Родопите зарежда водата и я прави лечебна! (хората от тези села не знаят какво е инфаркт и инсулт - снимки)

https://goreshto.net/goreshto/chudo-mineral-ot-rodopite-zarezhda-vodata-i-ya-pravi-lechebna-horata-ot-tezi-sela-ne-znayat-kakvo-e-infarkt-i-insult-snimki/50085 Goreshto.net
Чудо: Минерал от Родопите зарежда водата и я прави лечебна! (хората от тези села не знаят какво е инфаркт и инсулт - снимки)

Този чуден камък от Родопите е минерал, който зарежда питейната вода и лекува!

Има такъв български камък, да! Той се намира в Родопите и по-специално в района на Кърджали. Нарича се клиноптилолит и е минерал от групата на зеолитите. Които имат почти вълшебното свойство да приемат и да отделят йони в средата, която ги заобикаля. В народната медицина отдавна се знае, че именно клиноптилолитът е "виновник" за изцерението на редица тежки болести и множество спасени хора. Като тези от околните села в областта на Родопите, които почти не знаят що е то сърдечни заболявания. И доказано не претърпяват инфаркт и инсулт. Обяснението е съвсем простичко и научно. Минералът клиноптилолит, когато взаимства с питейната вода, отделя множество полезни вещества. Така прочиства организма и органите ни от отровите и ни пази от най-страшните болести на века, сред които и рака. Клиноптилолитът се намира и на други места у нас, но се счита, че най-качественият е именно в района на Кърджали. За миналия 20-ти век учените са го "короновали" като най-ценния ни минерал в страната. Доказано е как той променя химическия състав на водата и това се случва благодарение на редица опити и изследвания. За жалост до момента няма точно обяснение на това чудо, защото то наистина граничи с чудо. Хората там просто са приели подаръка си от природата. "Дори самият вкус на водата се променя и можеш да го усетиш. В никакъв случай не става неприятен, напротив. Сякаш пиеш по-мека и блага вода. А е достатъчно да поставиш само едно парче от минерала в кана или друг съд с вода, която след това ще пиеш. Добре е да престои там цялата вечер, а на другия ден е готова за употреба", споделят хора, които вече са правили тази процедура. Обогатената с йони вода действа благотворно не само на сърдечно-съдовата система, но и на нервите. Животворната течност лекува безсънието и се справя брилянтно с високото кръвно налягане. Ако искате да изпробвате качествата на минерала, достатъчно е да се снабдите с малко парченце от него. Да го измиете добре под течаща вода и да го поставите в тази, която самите вие ще консумирате. Успех на всички!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.