Чудо: Не Ицко Финци, а младата му жена закъса със зрението

https://goreshto.net/goreshto/chudo-ne-icko-finci-a-mladata-mu-zhena-zakasa-sas-zrenieto/53517 Goreshto.net
Чудо: Не Ицко Финци, а младата му жена закъса със зрението

Със зрението закъса по-младата съпруга на легендарния Ицко Финци

Лиза Боева, която е почти половин век по-млада от легендарния актьор се оплака , че вижда като през „буркан с майонеза“.

Блондинката имала проблеми със зрението и си капвала капки в очите, за да се оправи. Лиза Боева е завършила изкуствознание в Санкт Петербург.

Двамата имат шест годишна дъщеричка, която нарекоха Матилда.Двойката разби отдавна всички клишета за любовта и бащинството, като продължават да са заедно и да се обичат.

За разлика от доста по-младата си половинка, Ицко Финчи имал зрение на орел. Въпреки че е на 89, той не ползвал нито очила, нито лещи. Справял се брилянтно с текстовете на ролите, с които играел, както и с писане и качване на материали  в семейния сайт. Също и с партитурите на творбите, които изпълнява с легендарната си цигулка.

Половинката му качила и информация в ютуб канала за концерта на Софийската филхармония на първи април. Изненадата е голяма, защото на диригентския пулт застава не кой да е,  а самия Ицко Финци.

Лиза и Ицко създадоха и онлайн платформа за обучаване в изкуствознание, още преди Ковид-пандемията. В нея могат да се учат хора от всички възрасти.

А тайната на любовта им двамата виждат в стремежа им към красивото и важните неща в живота.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.