Чудо невиждано! Благо Джизъса реве, та се къса в „Сървайвър“

https://goreshto.net/goreshto/chudo-nevizhdano-blago-dzhizasa-reve-ta-se-kasa-v-sarvayvar/54166 Goreshto.net
Чудо невиждано! Благо Джизъса реве, та се къса в „Сървайвър“

Благо Джизъса не е на себе си

Гелосаният бивш футболист си посипал „главата с пепел“, заради участието си в приключенското шоу.

Той не бил на себе си заради изпадналия си външен вид. Суетният ритнитопковец не спирал да реве пред съотборниците си, че изглеждал като несретник и отшелник.И горко съжалявал, че се подмамил от тлъстите пачки, заради което съсипал външния си вид.

„Ама той не реве и не се тръшка за никое от децата си, нито за новата си жена Паолина. Ами ги лее едни крокодилски сълзи, защото изглеждал ужасяващо?! Не бил се виждал в такъв вид и в това положение би завидял и на най-окаяния клошар. Ти да видиш, какви ги реди само“, шашнали се от стенанията му останалите участници в приключенското шоу.

Заради влажният климат косата на Благой бухнала, а в нея издайнически прозирали изобилие от бели кичури. Досега 41-годишният плейбой се боядисвал, а вечно пригладената и гелосана коса била негова запазена маска.

На снимките Благо нямал нито една бръчка, вероятно защото яко ги обработвал с модерния фотошоп. Оказа се наистина, че набожният ритнитопковец е използвал програмките за разкрасяване, а не е премахвал времеви дири с филтри и силикон.

Освен това на тъмния му тен спокойно можели да завидят заклетите фенове на шоколадовия загар, като Георги Христов, бившата му Златка Райкова и настоящия й мъж Карен.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.