Чудо невиждано!Преслава върна тлъст бакшиш

https://goreshto.net/goreshto/chudo-nevizhdanopreslava-varna-tlast-bakshish/117153 Goreshto.net
Чудо невиждано!Преслава върна тлъст бакшиш

Такова чудо сред чалгарките не се е случвало досега

Топ певицата на „Пайнер“ Преслава върна тлъст бакшиш. Гласовитата поп фолк дива извиваше децибели в столично заведение, когато напорист мъж пожела да й остави бакшиш. Човекът искаше специален поздрав за съпругата си с известна народна песен.

Родената в Добрич изпълнителка обаче като видя парите, започна така яростно да се дърпа, все едно на масата имаше поставена опасна змия.

„Не, не, не, не, мога да ги взема!Нямам касов апарат и не мога да ти дам бележка. Ще ме погнат данъчните! Не оставяй парите, моля те“, задърпа се Преслава, а човекът се видя в чудо от изненадващата й реакция.

Дали тонът й бе шеговит и това бе част от шоуто, за да се вдигне градусът на напрежението, не се разбра.

„Уникално шоу спретна Преслава. Евала, удари в земята конкуренцията Галена, която умее да вдига шотова и наистина да пали публиката“, пък веднага реагираха по-окумуш клиентите в кръчмата.

Все пак Преслава изпълни желанието на мъжа и поздрави съпругата на мъжа с песента, която си пожела двойката. Но дали певицата взе парите или това го стори някой от екипа им, не успя да се разбере, казаха източници.

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.