Чудо! Съпругата на легендарния Брус Уилис иска кръв (Но не за него)

https://goreshto.net/goreshto/chudo-saprugata-na-legendarniya-brus-uilis-iska-krav-no-ne-za-nego/125309 Goreshto.net
Чудо! Съпругата на легендарния Брус Уилис иска кръв (Но не за него)

Съпругата на Брус Уилис е много активна в социалните мрежи

Моделката Ема Хеминг удари по съвестта на американските си съграждани. Тя апелира към това те да даряват кръвта си, тъй като в последно време кръводаряването се е сринало тотално.

„Американският червен кръст изпитва огромен недостиг на кръв. За последните 20 години кръводаряването се е сринало тотално. На всеки 2 секунди някой има нужда от кръв!Станете донори  и осигурете животоспасяващата течност на тези, които изпитват нужда“ , призова в социалните мрежи съпругата на екшън героя.

Тя също го направи, като стана донор. Само че преди известно време 45-годишната моделка се нахвърли яростно на докторите. Защото не й харесвла терминологията, която използват хората в бели престилки, за да определят болестта, от която страда съпруга й.

В серия от клипове търсещата популярност моделка обяснява надълго и нашироко за болестта на легендарния актьор. Като много голяма познавачка на материята, в едно от видеата тя се нахвърли на докторите, като ги обвини, че наричат болестта на Брус Уилис „другата деменция“.

„Когато лекарите говорят за Алцхаймер и деменцията, казват за болестта на Брус „другата деменция“. Това е крайно неуважително.Нека ви кажа за заболяването, то е истинско и ни поставя на колене“, пали се жената на холивудската легенда. Както знаем Брус Уилис е диагностициран с фронтотемпорална деменция.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.