Чудо: Шеф Ангелов коли и беси в Хелс Китчън, в къщи-мек като перце!

https://goreshto.net/goreshto/chudo-shef-angelov-koli-i-besi-v-hels-kitchan-v-kashti-mek-kato-perce/53515 Goreshto.net
Чудо: Шеф Ангелов коли и беси в Хелс Китчън, в къщи-мек като перце!

Шеф Виктор Ангелов е коренно различен на екран и в дома си

В „Кухнята на Ада“ известният готвач коли и беси, дори крещи на кандидатите за слава в кулинарното шоу.

Но в дома си гуруто на черпака бил „мек като перце“. От много години той живее с любовта на живота си. Половинката му Наталия се пази далеч от прожекторите и се стреми да държи семейния им живот далеч от медиите.

Авери завиждат на кулинарния бос, защото той живее с жена с визия на модел. В младежките си години тя е имала кариера в модата, за известно време.

Любовта на шеф Ангелов  и настоящата му половинка е още от ученическите им години. Едва на 13, той се влюбил в бъдещата си жена. Те били и комшии в столичния квартал „Люлин“.

Само че Наталия не откликнала на неговите младежки мечти и се оженила за близък негов приятел, от когото има две деца. Едва години по-късно тя се развежда с него. А по това време шеф Виктор Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любимата му жена да му обърне внимание. Това наистина се случва и двамата заживяват заедно, като имат обща дъщеричка Натали, кръстена на майка си.

Доведените деца шеф Ангелов нарича „моя син“  и “моята дъщеря“, въпреки че не ги е осиновил  и не е техен биологичен създател.

Шеф Виктор Ангелов признава, че иска да сбъдне мерака на жена си, двамата да минат под венчило, но все не им остава време за тази стъпка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.