Чудо! Златка Райкова брани като тигрица бившия си!

https://goreshto.net/goreshto/chudo-zlatka-raykova-brani-kato-tigrica-bivshiya-si-2/121512 Goreshto.net
Чудо! Златка Райкова брани като тигрица бившия си!

Златка Райкова отново остави всички със зяпнали уста

Бившата плеймейтка, вече законна съпруга на Карен Хачатрян, защити бившия си. Не само го защити, ами скочи яростно като тигрица, която брани най-милото си.

Независимо, че вече е омъжена, тя се показа като смела и честна жена, която може да оцени качествата на бившия си годеник.

Не, разбира се, не става въпрос за Благой Георгиев. По обясними причини. За Благо Джизъса се разбра, че е сприхав и не спира да хули бившите си, разкри го втората му бивша съпруга Полина Спасова.

Та Златка Райкова не защити него, а Георги Валентинов. ММА боецът и бивш сървайвърец се завърна на ринга след две години почивка.

Той предложи, преди години, брак на Русата Златка при участието й в „Като две капки вода“, но до венчило не се стигна.

Та Златка Райкова скочи да брани на бившия си годеник. Георги Валентинов победи в битка словенеца  Боян Косендар. Той сподели на треньора си, че ръката му е счупена в битката, но стисна зъби и въпреки болката успя да грабне победата.

Но кой знае защо в мрежата се появиха доста злобни и пиперливи коментари по негов адрес.

„ Не мога да разбера тези злобни и дребни душички. И най-вече българи да плюят българин! При положение, че Георги се връща на ринга след две години затишие и победи със счупена ръка. Е, за това трябва да имаш топки и той ги има! А вие, злобари, беснейте“, изрепчи се яростно Златка Райкова.

Източник:Хотнюз

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.