Чудото се случи! Сашка Васева не е на себе си от радост

https://goreshto.net/goreshto/chudoto-se-sluchi-sashka-vaseva-ne-e-na-sebe-si-ot-radost/131963 Goreshto.net
Чудото се случи! Сашка Васева не е на себе си от радост

Сашка Васева преживя тежък период

Именитата изпълнителка получи житейски трус, но вече успешно излиза от него. И споделя, че това, което й се случило било за урок, който разбрала и вече научила.

Дупнишката поп фолк дива претърпя животоспасяваща операция през 2022 година, заради тумор в мозъка. Образуванието засегнало и зрителния нерв и изпълнителката постепенно ослепяла.

Заради грешно поставена диагноза, та се лекувала с народна медицина, но положението се влошило. Туморът станал с големината на яйце и проблемът рязко се влошил.

Това Сашка Васева разбрала на преглед в Германия. Семейството започва да търси средства за скъпата операция, но малко хора се отзовали.През 2021 година състоянието на Сашка Васева се влошава драстично.

„Много малко хора ми помогнаха, но мнозина обещаха. Не им се сърдя, не бяха длъжни. Единственият, който ми протегна ръка, бе съпругът ми.

Имаме 22 години брак, не бях се научила да го ценя, но той ми спаси живота. Смятам, че това, че загубих зрението си бе урок за мен, за да ценя повече семейството си.

След операцията и възстановителните процедури съм много по-добре. Благодарение на германските специалисти и любовта на семейството ми се чувствам отлично“, споделя певицата.

След две години зрението на Сашка Васева се подобрява. Тя вече вижда цветове и различава силуети на хора. Но и предстои още дълго и продължително възстановяване.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.