Циркът продължава!Валерия и Евгени се препънаха в жестока драма

https://goreshto.net/goreshto/cirkat-prodalzhavavaleriya-i-evgeni-se-prepanaha-v-zhestoka-drama/121037 Goreshto.net
Циркът продължава!Валерия и Евгени се препънаха в жестока драма

Отдавна хлопнаха кепенцата на Ергенът 2, но Евгени и Валерия още бунят духовете

Рошавият пианист избра Валерия Георгиева сред останалите 25 моми и дори й подари годежен пръстен. Изборът му накара доста от претендентките „да си скубят косата“, но той бе като запленен от кучкарката.

Въпреки че му врътна не едно и две номерца, като дори го натири от рождения си ден, Вал си остана в сърцето му. Преди това пианистът сподели, че е имал и други връзки, но момичетата са го изоставяли, а не той тях.

Картинката се доизбистри, след като зрителите видяха майката на Евгени Генчев-Светлана.

Бъдещата свекърва се озъби на Валерия в предаването, когато родителите гостуваха на момичетата, между които сина й трябваше да избира.

Тя почти заповеднически изрече, че ако двамата имат дъщеря, трябва да носи непременно нейното име. Въпреки че по-големият й син е кръстил дъщеря си на мама Светла.

Според клюката Валерия най-после се преселила в тузарската къща на Евгени, която била на родителите му. Те обаче имали самостоятелен втори етаж, където да се разполагат.

Само че манекенката не била на „ти“ с кулинарията и отгоре на всичко е веганка. Мама Светла се принудила да се съобразява с капризите й и да й готви отделно.

В един момент обаче не изтраяла и кибритлийския й нрав се показал. Тя изригнала, а Валерия обидена си тръгнала към родния Плевен.

Между чукът и наковалнята, Евгени хукнал да я връща. Докога обаче ще продължи циркът, феновете на шоуто тръпнат да видят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.