Цветанка Ризова като майката на ергена Алек: Досега всичките приятелки на сина ми са недостойни! (Виж още)

https://goreshto.net/goreshto/cvetanka-rizova-kato-maykata-na-ergena-alek-dosega-vsichkite-priyatelki-na-sina-mi-sa-nedostoyni-vizh-oshte/139316 Goreshto.net
Цветанка Ризова като майката на ергена Алек: Досега всичките приятелки на сина ми са недостойни! (Виж още)

Цветанка Ризова май ще се окаже като мама Ксения на злополучния ерген Алек Младенов

Преди дни водещата чукна 59, но не се предава. Мечтата й е още дълго да е на ефир, защото има сили. А и в родът й всеки се трудил упорито.

„Все още съм млада, за да ставам баба! Синът ми заслужава да си намери момиче, което да му е достойна спътница. Но мисля, че е рано това да се случи. Трябва му още време, за да си поживее. А досега всичките приятелки на Георги са все недостойни“, твърди емблематичната водеща.

Все пак смята, че ще е толерантна свекърва.

Синът й Георги завърши Американския колеж в София, а после и реномирано школо в Англия. След дипломирането бе засичан в София, включително с майка си да обикалят големите молове.

След което замина за Америка. Не е ясно с какво точно се занимава там милионерския наследник, но по думите на майка му се трудил упорито още като студент, дори сам се издържал.

„Не е вярно, че синът ми не работи и си живее безгрижно. Той няма ден без ангажимент“, брани го като орлица Цветанка Ризова.

Той е плод от брака й с бизнесмена Анатоли Георгиев, като се разведе след 20 години заедно. От две години живее на семейни начала с известния столичен адвокат Красимир Недев. Той също има един брак зад гърба си, син и дъщеря, дори е дядо.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.