Цвети на Криско се оказа „лимонка под прикритие“!

https://goreshto.net/goreshto/cveti-na-krisko-se-okaza-limonka-pod-prikritie/52981 Goreshto.net
Цвети на Криско се оказа „лимонка под прикритие“!

Цвети на Криско се оказа доста хитра и амбициозна

Брюнетката предизвика доста съчувствие с шикалкавенето си и с намекването, че мъжа й е стиснат, и не се грижи всеотдайно за рахата на семейството.

Тя дори инсценира раздяла с мъжа си, но нещата се кротнаха. Оказа се, че бившата стюардеса е „скрита лимонка“. Тя умело дърпа конците и в края на краищата става това, което иска, шушукат близки до звездното семейство.

 Защото именно танцьорката накарала мъжа си да вложи солидна сума в луксозен имот.Над милион струвала покупката. Тя обхващала три апартамента на един етаж в баровска жилищна кооперация. Така рапърът и семейството му си осигурил не само спокойствие, далеч от любопитни очи, но и грижа и поддръжка на тузарската си покупка.

Преди това звездната фамилия продала къща в същия комплекс и за да не губи енергия в търсене на ново, подходящо жилище, вложило огромната сума в имот в същия затворен комплекс.

 Закупеният етаж от къщата бил ситуиран на площ от двеста квадрата, като в цената влизала охрана и видеонаблюдение.

За добавка те щели да ползват частен двор и личен басейн. Но луксът има цена, затова Криско се изръсил с милион за баровската покупка.

А феновете им пожелават новият имот да им донесе семейно щастие, без мисъл за раздели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.