Д-р Неделя Щонова настръхна: Никога не съм искала стола на Деси Стоянова (С какво „наказа“ зрителите)

https://goreshto.net/goreshto/d-r-nedelya-shtonova-nastrahna-nikoga-ne-sam-iskala-stola-na-desi-stoyanova-s-kakvo-nakaza-zritelite/142257 Goreshto.net
Д-р Неделя Щонова настръхна: Никога не съм искала стола на Деси Стоянова (С какво „наказа“ зрителите)

Ексцентричната д-р Неделя Щонова изригна срещу хейтърите

Водещата на „Духът на здравето“ по Би Ти Ви заяви, че никога не се е борила или състезавала за стола на Деси Стоянова.

„Винаги съм уважавала работата на колегите. Дори не ми е минало мисъл да се явя за кастинг за местото на Деси Стоянова. Моят фокус е съвсем друг и той е образователно предаване“, заяви лекарката.

Засега не е ясна датата, на която ще тръгне новия сезон на предаването. Само че д-р Щонова намекна за промяна. И тя не е, че си тръгва от студиото като водеща,  а че ще излиза от него и ще води сред и при хората.

„Излизам от студиото и идвам при вас. Започваме нов проект в „Светът на здравето“.Изключително вдъхновяващо и полезно.

Ще имате гости  у дома, лекар. Участвайте, запишете се, ще се преобразяваме. Бъди промяната! А аз ще дойда при вас с любов и грижа, и напълно безплатно“, зове от екрана д-р Неделя Щонова.

Зрителите веднага проявиха интерес и вероятно новият проект ще бъде наистина успешен, надяват се от медията.

 През лятото д-р Щонова се похвали, че си е починала добре и сега е заредена с енергия да стартира с новата идея. Тя спечели победата в танцувалното шоу „Денсинг старс“, заедно с треньора си Атанас Месечков.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.