Д-р Неделя Щонова отрече силикона: Не искам да съм съвършена!

https://goreshto.net/goreshto/d-r-nedelya-shtonova-otreche-silikona-ne-iskam-da-sam-savarshena/111732 Goreshto.net
Д-р Неделя Щонова отрече силикона: Не искам да съм съвършена!

Нежната д-р Неделя Щонова определено има характер

Лекарката, която води предаване за здраве по Би Ти Ви, е категорично против силикона.

Тя винаги казва, че стройна фигура и нежна кожа може да имаш с физически упражнения, повече движение, както и с правилен хранителен режим.Вечно усмихната и позитивна, тя е убедена, че това е ключът към външното, както и към вътрешното здраве.

Пиенето на вода, разходките, позитивните мисли,както и пиенето на чай за нея са вълшебни неща.

Своите зрители специалистката съветва да живеят позитивно, да се държат за мечтите си и да бъдат благодарни, за да са естествено красиви.

Тя е твърдо против силикона, хиулорона и изобщо изкуствените неща по тялото.

„Никога не съм се подлагала на пластични операции, напълно естествена съм. Живеем в свят, където почти всичко е фалшиво. Само че аз не харесвам лъжливите неща.Те наистина ме притесняват. И въпреки че мнозина мислят, че и по мен е играл скалпела и то доста пъти, ще ги разочаровам. Не харесвам силикона, нямам по себе си и нямам никакво намерение да си слагам“, заяви в предаването си докторката.

„Не съм перфектна и ако се тунинговам, може да се превърна в истинска звезда. Но за мен това не е необходимо“, категорична е д-р Неделя Щонова.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.