Д-р Неделя Щонова с интересни признания за силикон в гърдите и филърите

Тя е автор и водещ на предаването Светът на здравето

https://goreshto.net/goreshto/d-r-nedelya-shtonova-s-interesni-priznaniya-za-silikon-v-gardite-i-filarite/111626 Goreshto.net
Д-р Неделя Щонова с интересни признания за силикон в гърдите и филърите

Тя е автор и водещ на предаването Светът на здравето

Доктор Неделя Щонова, която често предоставя съвети за красота и здраве в предаването "Светът на здравето" по bTV, този път изненада зрителите и феновете си дотолкова, че те започнаха да се замислят дали тя не е подобрила изкуствено своята красота.

"Живеем в свят, където всичко е фалш", каза привлекателната докторка, която освен автор и водещ на предаването е и невролог по професия.

На въпроса какво я прави истински щастлива и каква е нейната позиция относно пластичните корекции, д-р Щонова, която е щастливо омъжена за архитект Валентин Маринов и майка на Лилия Сапфира, отговори: "Не съм привърженик на пластичните операции, тъй като живеем в свят, където всичко е фалш. Не харесвам неестествените неща. Те ме притесняват. Никога не съм правила корекции.

Нямам изкуствени гърди, не използвам хиалуронови филъри, биостимулиращи продукти за кожата или златни мезо конци. Не ги предпочитам и ме е страх от тях. Разбирам пластичната хирургия при възстановяване и медицински нужди, например след рак на гърдата. Обичам истинските неща. Аз не съм перфектна и сигурна съм, че ако си направя пластични операции, ще приличам на истинска звезда, но за мен това не е необходимо. Важно е да бъда истинска и да бъда част от истински смисъл", отговори откровено д-р Щонова.

Тя даде за пример едно време, когато в гимназиите е имало табло за съобщения, които е ясно, че са писани от реални хора. А днес, в света, в който живеем не е истински, усещането за фалш е навсякъде – дори подпъхваме всякакви пластмаси и синтетика в телата си, допълва красивата лекарка.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.