Да му мисли: Яка балтия очаква избраницата на ергена Евгени

https://goreshto.net/goreshto/da-mu-misli-yaka-baltiya-ochakva-izbranicata-na-ergena-evgeni/110448 Goreshto.net
Да му мисли: Яка балтия очаква избраницата на ергена Евгени

Яка балтия очаква избраницата на ергена Евгени Генчев

Пианистът може да изглежда мил и добряк, но мнозина подозират че това не е истинското му лице. Все пак рано или късно се доближаваме до образа на родителите си, а майката на Евгени никак не е мила, кротка и разбрана жена.

Както ще се види тази вечер , когато родителите на Евгени Генчев трябва да се срещнат с фаворитките Валерия и Елена.Майката на ергена Светла Генчева ще се окаже жена-диктатор. Мил и уравновесен мъж пък изглежда бащата на Евгени.

Потребители коментират, че изобщо не харесали майката на Евгени. На всичкото отгоре тя имала наглостта да пита участничките дали ще кръстят дете на нейното име.

Освен това госпожата се държала през цялото време на срещата безцеремонно и високомерно. Тя си харесала една от двете моми и това била Елена. Дори заявила на Евгени, че нея иска за снаха.

Какво е станало зад кулисите и дали Евгени й се опънал, не се знае. Все пак семейството живее в огромна къща в краен квартал на Пловдив и вероятно мама Светла е свикнала да команда.

Дори да избере Валерия обаче, както се предполага, съжителството й с бъдещата свекърва няма да й е никак лесно.

„Евгени ще загази, ще се окаже между чука на наковалнята. Майката на Евгени никак не е лесна, властна и свикнала да командва, Вал също има чепат характер. Дали изобщо ще изкарат и месеци, трудно е за вярване“, подозират феновете на „Ергенът“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.