Да се смееш ли, да плачеш ли: Наталия Симеонова празнува сребърна сватба с разделения си мъж Денис

https://goreshto.net/goreshto/da-se-smeesh-li-da-plachesh-li-nataliya-simeonova-praznuva-srebarna-svatba-s-razdeleniya-si-mazh-denis/129109 Goreshto.net
Да се смееш ли, да плачеш ли: Наталия Симеонова празнува сребърна сватба с разделения си мъж Денис

Наталия Симеонова не може да се откъсне от сянката на мъжа си Денис Ризов

Днес блондинката чукна 54 и се похвали с огромен букет в мрежата. Дотук нищо лошо, но екс водещата на „Море от любов“ се похвали, че той й е от любимия мъж Денис Ризов.

Двамата уж са разделени отдавна, а наскоро празнуваха годишнина от сватбата-сребърна сватба.Объркване предизвика и клипче, което русата фея сподели в социалната мрежа за деня на влюбените-14 февруари.На него тя показва портретите на мъжа си Денис Ризов и  дъщеря им Вики, наредени в рамки на домашната й библиотека.

„За тези 25 години заедно преживяхме много.Но това не правеше чувствата ми към теб по-слаби! Дай Боже всекиму!Денис, ти си много добър човек. И ако пак трябваше да избирам баща на Вики, пак бих избрала теб! Обичам ви“, написа в личната си страница влюбената Наталия Симеонова.

Постът й предизвика различни коментари. Едни я поздравяваха, а други припомняха ,че през годините се говори за раздяла между тях.

Продуцентът и водещата са се разделяли във времето, но до официален развод не се стигна. През по-голямата част от времето Денис Ризов живее в Тампа, Америка, където се занимава с различни бизнес дейности.

Въпреки че между тях има топлина и привързаност, отношенията им не са като на съпрузи.Наталия прости изневерите на Денис и си „посипа главата с пепел“. Вина за това имала и тя, защото „накарах го да се чувства нещастен и да гледа навън, понеже обръщах внимание повече на работата, детето и родителите си, а не на него“, заяви тя.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.