Да я ожалиш! Алла Пугачова остана без пенсия (Но ето какво богатство къта)

https://goreshto.net/goreshto/da-ya-ozhalish-alla-pugachova-ostana-bez-pensiya-no-eto-kakvo-bogatstvo-kata/111910 Goreshto.net
Да я ожалиш! Алла Пугачова остана без пенсия (Но ето какво богатство къта)

Алла Пугачова остава без пенсия

Руската звезда се премести в Израел, заедно с по-младия си съпруг Максим Галкин.Оказа се, че тя няма да получава пенсия. Тя се мести в страната, след като навърши 60. Затова не може да претендира за пенсия, нито за други социални благинки. Единствено, което могат да й предложат в Израел е да се вози без пари в градския транспорт, както и да има финансови облекчения, ако посещава музеи и галерии.

Причината за тази ситуация е, че по-голяма част от живота си естрадната певица е прекарала в родината си Русия.

Но едва ли положението й е толкова бедстващо, колкото у българските пенсионери, които получават някаква пенсия. Защото само от правата си над 60-те си албума звездата прибира годишно по 4,5 милиона долара.

Руската естрадна прима може да се похвали като една от най-богатите личности в Русия. Защото богатството й се оценява, неофициално, на сто милиона долара.В тази цена обаче не влизат многобройните й имоти, както бизнес активите на порасналите й деца и бившите й съпрузи.

Въпреки имането си, Алла Пугачова не стои със скръстени ръце, а развива бизнес начинанията си.

Тя върти бизнес с чадъри, като преди търгуваше със собствена марка парфюми и с чипсове.

Източник: Лупа

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.