Дани Илиев и Гери-Никол тайно заедно! (ФОТО)

https://goreshto.net/goreshto/dani-iliev-i-geri-nikol-tayno-zaedno-foto/46976 Goreshto.net
Дани Илиев и Гери-Никол тайно заедно! (ФОТО)

ММА боецът Даниел Илиев и певицата Гери-Никол отново са заедно, научи ексклузивно Goreshto.net. Двойката е била забелязана в столично заведение да се забавлява с приятели, като отношенията между Яката дупара и Дани били видимо интимни.

Читател на Goreshto.net ни изпрати и снимка, на която Дани и Гери се гушкат в компанията на техния приятел и бивш мъж на Златка Райкова – Георги Валентинов. Според информатора ни певицата и Илиев са заедно отдавна, но пазят в тайна връзката си, защото не искат излишната публичност отново да попречи на отношенията им.

Бърза проверка показа, че Гери отдавна не е поствала снимки с актуалното си гадже – Мартин Гешев, за когото така или иначе упорито се шушукаше, че е гей.

Яката дупара и ММА боецът имаха сериозна връзка преди повече от 2 години. Двамата не криеха отношенията си, ходеха заедно по светски събития и дори бяха на романтична почивка в Тайланд.

След малко повече от половин година обаче се разделиха, като според клюката инициатор бил Даниел, който се влюбил в друга. А именно – Силвия Маринова, дъщеря на бившия вътрешен министър Младен Маринов.

Според фенове на Гери и Дани пък двамата никога не са се разделяли, а са играли театър, за да може медиите да ги оставят намира.

Invalid domain: googleusercontent.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.