Дани Петканов изтрещя!Сменя жените като маниак (Виж още)

https://goreshto.net/goreshto/dani-petkanov-iztreshtyasmenya-zhenite-kato-maniak-vizh-oshte/110107 Goreshto.net
Дани Петканов изтрещя!Сменя жените като маниак (Виж още)

Дани Петканов превъртя

Само година след развода си, той сменя жените като разгонен бик.След като захвърли брачните окови, Лудия репортер не се спря.

Дори бившата му съпруга Алекс Богданова да е имала някакви илюзии, че Дани ще се върне при нея, „надежда тука всяка оставете“. Защото Даниел призна сам, че е вкарал в кревата си доста жени  и е имал безчет краткотрайни забежки. Той постоянно вършеел из сайтовете за запознанства, като не спирал да засища сексуалния си апетит.

Самият зевзек призна, че се наситил на семейния хомот и нямал никакво намерение да минава отново под венчило. Той го ударил на живот, по неговите разбирания и засега това го устройвало напълно.

„И докато съпругата му мина през труден период, дори стигна до психолог, той не спря да вършее. И когато се събираха, за да заведат заедно сина си на почивка или да го взима, постоянно й обясняваше и то цветно, как премятал жените в леглото си и какво им правил", възмущават се приятелки на бившата му жена.

В мрежата също не му простиха. Дори го сравниха с Митьо Пищова, понеже се сили да надмине рекорда му.

„На запад за такива мъже като него има лечение в клиники, при нас се смятат за мачовци, за алфа мъжкари“, попиляха го в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.