Дарина Павлова омъжи щерка си като в приказките! Огнен дъжд обсипа младоженците (Много снимки)

https://goreshto.net/goreshto/darina-pavlova-omazhi-shterka-si-kato-v-prikazkite-ognen-dazhd-obsipa-mladozhencite-mnogo-snimki/137857 Goreshto.net
Дарина Павлова омъжи щерка си като в приказките! Огнен дъжд обсипа младоженците (Много снимки)

Приказка от миналото оживя в сватбата на Дарина Павлова

Щерка й Паола се врече във вярност на своя любим Ханс Хавиер. Пищност, красота, лукс, разкош, всичко това се случи на най-важния ден на двамата млади и влюбени.

Щерката на Дарина и Илия Павлов се врече във вярност в една от луксозните вили на Италия, като преди това сватбения ритуал премина в една от най-големите катедрали на Рим.

На пищната и направо царствена церемония присъстваха най-близките на младоженците  и техните семейства. Там бе и двегодишния син на Паола и Хавиер, който много се радваше на мама и на тате.

Марта Вачкова е една от най-близките приятелки на Дарина Павлова.

Това се потвърди и от факта, че тя също бе поканена на тържеството, заедно с дъщеря си Рада.

Младоженците се целуваха нежно под съпровода на огнен дъжд, който превърна всичко в невероятна приказка.Мадам Мулти се постара да внесе на сватбата на детето си и нашенска душевност, като на пиршеството звучаха много български народни песни и хора.

Ние пожелаваме много любов и  щастие на младоженците.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.