Дъщеря й не може да й помогне: Тони Димитрова изгуби блясъка в очите си!

https://goreshto.net/goreshto/dashterya-y-ne-mozhe-da-y-pomogne-toni-dimitrova-izgubi-blyasaka-v-ochite-si/123485 Goreshto.net
Дъщеря й не може да й помогне: Тони Димитрова изгуби блясъка в очите си!

Голямата Тони Димитрова не спира да плаче

Певицата изгуби най-скъпото си и оттогава не е на себе си. Дъщеря й Магдалена не успява да избави майка си от мъката, която я е обзела.

И това е загубата на любимия й брат. Изпълнителката на „Ах, морето“ изгуби батко си преди три години, като той не успя да се спаси от Ковид. Вирусът отне живота на най-скъпия човек на бургаската Тони Тейлър  и оттогова тя се чувства като половин човек.

„Моят брат беше най-специалният човек в моя живот. Той ми бе всичко, много ме оБичаше, най-много от всички“, не спира да плаче за загубата на любимия си роднина Тони Димитрова.

Това поп изпълнителката сподели в предаването „Търси се“ по Би Ти Ви. Оттогава певицата не е на себе си, а дъщеря й призна, че е в ролята на психолог, като непрекъснато е до майка си, за да я успокоява.

„Майка ми се чувства разбита след смъртта на вуйчо и не може да се съвземе“, безпокои се не на шега дъщерята на естрадната изпълнителка.

Магдалена се надява майка й да намери отново любовта, защото тогава тя става весела, щастлива и дава всичко от себе си.

Но след няколко любовни неудачи поп певицата е категорична, че не вярва да й се случи нещо подобно.

Източник: България днес

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.