Дъщерята на Орлин Павлов не знае какъв е татко й!

https://goreshto.net/goreshto/dashteryata-na-orlin-pavlov-ne-znae-kakav-e-tatko-y/110300 Goreshto.net
Дъщерята на Орлин Павлов не знае какъв е татко й!

Щерката на Орлин Павлов не знае какъв е татко й

Малкото момиченце, което стана на четири през януари, дори не подозира, че баща й е звезда. Освен актьор, лъчезарния Орлин е и певец с невероятен глас.Той е участвал в няколко знакови киноленти, водещ е  и на предаването „Събота вечер с БНТ“.

Малката Елизабет обаче изобщо не подозирала, че нейния татко е известен и упражнява творческа професия.

На въпрос какво работи татко й, малката сладурана отговаряла, без да се замисли:

„Татко кара кола. Сутрин ме води на детска градина с автомобила, после ме взима, отиваме при баба и дядо…Пазарува“, отговаряла на този въпрос къдрокоската.

Феновете са очаровани от този начин на възпитание на малката чаровница.

„Не бива децата да са глезени и да имат огромно самочувствие, само защото родителите им са известни или разполагат с много пари. Примери много, а и виждаме всеки ден какво правят отглежданите като богоизбрани деца. Браво на Орлин Павлов и  на съпругата му Диана как възпитават малкото си момиче“, хвалят ги в нета.

Орлин Павлов е женен за мулатката Диана Великова. Приликата  на Диана е осезателна с жената на принц Хари-Меган Маркъл. Двамата с Орлин се запознават в БНТ, където тя работи, а той идва за интервю. След това Диана Великова заминава за Дубай, където остава осем години. Когато се връща в България, отново се срещат с Орлин и  любовта им пламва.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.