Дъщерята на Стоянка Мутафова: Гонят ме от апартамента на мама!

https://goreshto.net/goreshto/dashteryata-na-stoyanka-mutafova-gonyat-me-ot-apartamenta-na-mama/122567 Goreshto.net
Дъщерята на Стоянка Мутафова: Гонят ме от апартамента на мама!

Дъщерята на Стоянка Мутафова е на кръстопът

Мария Грубешлиева-Муки е сериозно притеснена, защото комшиите й искат да я изгонят от апартамента на майка й. В кооперацията в квартал „Лозенец“, където израснала, вече били вдигнали ръце от нея.

„Ще ме изгонят заради трите кучета, които имам. Много лаят, бият се и хапят. Ще ме изгонят най-накрая от блока.

Там само аз съм сама, другите имат семейства, деца“, ожали се Муки на музейна сбирка, посветена на българските актьори, която се откри в пазарджишко село.

Тя споделя, че много пъти й минавало през ума да подаде култовия апартамент на голямата Стоянка Мутафова, но сърце не й давало. Там били всичките й мебели, някои свидни вещи, там виждала майка си непрекъснато.

„Накъдето и да погледна, все нея виждам. Как да продам това жилище?“, съкрушена е Муки.

Вече четири години, откакто комедийната кралица  си отиде от този свят, Муки е изпаднала в депресия и не е излизала от столицата.

Преди обикаляше с майка си по турнетата, но сега се разхожда из квартала и ходи до гробищата, където е вечния дом на голямата Стоянка Мутафова и нейния съпруг Нейчо Попов.

На Никулден, когато си отиде голямата актриса през 2019, тя пак ще я почете.

„Муки, обичам те“, бяха последните думи на мама преди да отиде“, пълнят се със сълзи очите на единствената й дъщеря.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.