Дени се натискала с Мартин Елвиса навръх рождения ден на Рълев, при това пред очите му

Очевидци разкриват, че победителят не можел да повярва на очите си

https://goreshto.net/goreshto/deni-se-natiskala-s-martin-elvisa-navrah-rozhdeniya-den-na-ralev-pri-tova-pred-ochite-mu/122818 Goreshto.net
Дени се натискала с Мартин Елвиса навръх рождения ден на Рълев, при това пред очите му

Очевидци разкриват, че победителят не можел да повярва на очите си

Оказва се, че до раздялата между шампиона на „Игри на волята“ Иван Рълев и Дени, е разгулната й същност.

 

След финала на шоуто Рълев призна, че са станали интимни с Велкова, но пък побърза да уточни, че наскоро всичко помежду им е приключило. Той обаче не даде повече подробности за раздялата им.

 

Запознати обаче издават, че първата криза помежду им възникнала навръх рождения ден на Рълев, когато направил шумен купон в столично заведение по този повод, на който поканил и останалите участници от „Игрите“. Уви в малките часове празничното му настроение било помрачено, след като видял с очите си как изгората му се натиска и целува пияна до козирката по кьошетата с Мартин Елвиса.

Както вече стана ясно бившият на Емануела беше любовник на Дени във втората фаза на риалитито, но след като той премина в племето на „Гладиаторите“, красавицата на „Старейшините“ изведнъж охладня към него, а в последните епизоди се умилкваше около Иван.

 

Очевидци разкриват, че Рълев не можел да повярва на очите си, че любимата му се мляска с друг. Последвал жесток скандал, но малко по-късно напрежението утихнало и шампионът й простил. След като по Нова тв бе излъчен и последният епизод от риалитито, бе направен банкет на звездите на продукцията, където победителят отново спипа Дени да се натиска с Мартин под влиянието на огромни количества спиртни напитки. Това вече преляло чашата му на търпение и той сложил край на връзката си с ненаситната щерка на устатата брокерка Виолета Стайкова.

 

Още преди време стана ясно, че Денислава Велкова се е утвърдила като развратница №1 в петия сезон на „Игри на волята“. По време на състезанието за голямата награда, тя била обладана от още трима участници в предаването. Най-напред през нея минал пловдивският манекен Благо Мастагарков, който любил по тъмно палавницата на „Старейшините“ в храстите край Дивата река. На по-късен етап, Дени се озовала на клона на Мартин Елвиса и седмици наред двамата разменяли нежности, а накрая кацнала и на клона на Иван Рълев.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.